jORNADA ANTIREPRESSIVA

Com sabeu, tenim 2 casos de repressió judicial i policial en curs que afecten a persones de l’Arboç. Un relacionat amb el cas dels talls de l’autopista al Pertús en el marc de les manifestacions en contra de la sentència dels presos polítics l’octubre de 2019. Aquest cas està en fase d’instrucció judicial pel qual s’acusa a 4 persones arbocenques de delictes contra la seguretat vial, danys i desordres, sumant una pena d’un total de 6 anys de presó. L’altre cas està relacionat amb la repressió policial contra les manifestacions de rebuig a la presència de VOX al municipi, amb multes que ascendeixen els 1.500€, després que els mossos d’esquadra apliquessin la llei mordassa de forma abusiva contra diferents persones arbocenques. 


És per això, que el dissabte 6 de novembre, a partir de les 10h, us convoquem a la JORNADA ANTIREPRESSIVA que farem a la plaça de la Figuera, el parc de Santa Llúcia de l’Arboç. Amb aquest acte, volem obrir el debat al voltant de manca de llibertats i atacs constants a l’exercici dels drets fonamentals, que vivim a l’estat espanyol. Per això, comptarem amb:


– Familiars dels joves d’Altsasu, un cas molt conegut i exemplaritzant de la manca de drets davant els abusos policials. 

– Carles Perdiguero, advocat d’Alerta Solidària, l’organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista dels Països Catalans, qui està assistint jurídicament el cas dels encausats pel tall del Pertús com també els recursos a les multes per manifestar-se contra VOX.

– Familiars del grup de suport a la Lola López, presa política catalana.

– Persones encausades de l’Arboç i de la comarca, pels talls del Pertús. 


Debatrem, pintarem un mural, i compartirem moments de solidaritat i lluita!
Ajudeu-nos a difondre l’acte i veniu!

Deixa un comentari